Odda Venstre klar for valgkamp

Inge, Anne Marit, Tone og Eivind er kampklare frontkandidater for Venstre i Odda. Vi har enestående muligheter og fremtiden i Odda er lys, om vi våger å tenke nytt. Derfor trenger Odda et nytt styre mener de.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Venstregruppa er klar til valgkamp

Venstregruppa er klar til valgkamp
Foto: Signe Kråkevik

Odda har i et halvt århundre i realiteten vært styrt av ett parti, og politikken i Odda har lenge vært preget av gammeldags tenking. Odda trenger en politikk tilpasset vår tid. Derfor vil Venstre være en klar utfordrer og vi ønsker å samle kreftene i Odda som kan gi Odda et nytt styre.

Programmet vårt vil vi offentliggjøre 13 august, men vi kan røpe at vi mener samferdsel, klima / miljø / natur, næringsutvikling, kultur, skole og omsorg er viktige saker for Oddas fremtid. Dette er ikke ulikt de fleste andre partiene. Det er løsningene som er forskjellige, og som kan gjøre store forskjeller for Odda.

Venstre er sosialt, liberalt og nytenkende.

Vi kan ikke løse dette århundres utfordringer med forrige århundres politikk sier de fire.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**