Valgavis kommer

Også i år vil det komme valgavis fra Målselv Venstre, sier lokallagsleder og redaktør Rolf Austgard. Den vil bli utdelt til husstandene i månedskiftet, men vil fås på stands allerede i midten av august.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Målselv Venstre har tradisjon for å ha valgavis ved hvert lokalvalg. Årets utgave blir betydelig mindre både i format og sideantall. Det skyldes manglende kapasitet på trykkeriet hos Nye Troms.

Vi har imidlertid gode nettsider, så det meste vil finnes der. Velgerne kan også lese om Venstre i lokalavisene. Nytt av året er at ordførerkandidaten presenterer seg på video. -Jeg anbefaler uansett velgerne å treffe Venstres kandidater og ta opp lokalpolitiske spørsmål, sier lokallagslederen. Han er stolt over at Venstre har valgets lengste liste med gode kandidater fra hele bygda.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**