Anette Hoås

Kandidat for Eigersund Venstre i kommunevalget

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Anette Hoås

Foto: Tone Byberg

Anette Hoås, f. 1977

Anette Hoås stiller på Venstres liste for andre gang, og har i forrige periode sittet i kommunens Kultur- og oppvekstutvalg. Som mor til 3 barn på 7,4 og 2 år og med jobb som lærer på Lagård ungdomsskole, er det interessant å kunne bidra til å påvirke barn- og unges oppvekstvilkår i Eigersund.

Forøvrig er Anette opptatt av miljøvern, og vil jobbe for effektivisering av klimavennlige tiltak på lokalt plan. Hun er opptatt av at gründervirksomheter i etableringsfasen møter et imøtekommende og effektivt kommunalt system og ønsker et næringsvennlig klima i den videre driften.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**