Notodden VENSTRE krever offentlig beklagelse av LO!

Notodden Venstres Jon Eivind Svagaard krever nå at LO Notodden offentlig beklager en påstand om at «Venstre ikke er opptatt av LOs krav». Vi er sjokkert. Dette er å føre velgerne bak lyset, sier Svagaard.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Jon Eivind Svagaard

Foto: NN

«Venstre ikke er opptatt av LOs krav». Formuleringen står på første side i den brosjyren som LO Notodden har sendt ut til alle kommunens husstander, og som er oppsummeringen av partienes svar på LOs 21 spørsmål til partiene før kommunevalget.
Rett nok besvarte ikke Notodden Venstre disse spørsmåla, men bakgrunnen for dette har partiet begrunna både overfor LO og gjennom Telen. Og det er direkte villedende å påstå at «Venstre ikke er opptatt av LOs krav», sier Svagård.

Les hele artikkelen i pdf-format her:

Telen250807

Foto: Telen


https://www.venstre.no/files/telemark/notodden/aviser/telen20070825.pdf

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**