Forsvarsinnstallasjonen på Eigerøy er vanskelig å få låne

Tor-Inge Rake håper å få med seg gruppelederne i Eigersund på Egersund byutvikling sin henvendelse til forsvarsminister Anne Grete Strøm-Erichsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Siden plastkuppelen er tom og forsvarets innstallasjoner er vekke for lenge siden, er det en god ide å fylle “Kulå” med elektronikk fra kommunens maritime elektronikkindustri. Så kan “Kulå” brukes både som opplevelsessenter for turister og andre besøkende og som presentasjon for interesserte kunder. I tillegg vil området bli tatt hånd og ikke forfalle slik det gjør i dag. På formannskapsmøtet førstkommende tirsdag håper Venstres ordførerkandidat at han får med seg de andre partiene til å støtte henvendelsen til forsvarsministeren. Egesund byutvikling sier ved telefoniske henvendelse til forsvarsdepartementet er svaret derifra “nei – uansett” – snakk om arroganse. Nå håper en at det politiske nivået griper inn og vurderer henvendelsen seriøst.

Kulå opplyst

Foto: Johan Aakre

Her “kulå” tenkt opplyst i rosa farge.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**