Orkdal Venstres valgbrosjyre

Venstre i Orkdal stiller til valg med en blanding av ivrige nykommere og drevne veteraner. Våre viktigste satsningsområder for den kommende perioden vil være skole og miljø. Her kan du lese hele vårt valgbrosjyre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Forside brosjyre

Foto: NN


Utdrag fra innledningen til brosjyren:
Venstre i Orkdal er et parti som er uavhengig av særinteresser og som ønsker å ta hele kommunen i bruk. Våre viktigste satsingsområder vil være skole og miljø. Venstre ønsker å satse på læreren som den viktigste faktoren for en bedre skole. Vi vil gå imot større naturinngrep når det gjelder kraftutbygging i kommunen. Orkdal Venstre er et et parti som tenker helhet. Derfor vil områder som omsorg, kultur og infrastruktur også være viktige for oss. Orkdal Venstre har spilt en aktiv rolle i
lokalpolitikken de siste 20 åra. Vi håper på din støtte for å føre dette arbeidet videre!

Hele brosjyren kan du lese her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**