Næringspolitisk møte på Vikeså

Nå vil alle partiene i Dalane samarbeide for å vise igjen i Rogaland, men næringslivet møtte ikke opp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Det var Dalane næringsforening som inviterte til diskusjon om arealplanlegging, kvalitet på offentlige tjenester og saksbehandlingstid. Møtelederen Tom Hetland – redaktør i Stavanger-Aftenblad ledet diskusjonene på en utmerket måte slik at det ble tid for alle til både resonnement og tanker om næringspolitikken fra Dalane. Møtet må bli utgangspunkt for et Dalane samarbeid etter valget, og hvis alle har hukommelsen i behold uttrykte alle ordførerkandidatene vilje til samarbeid på tvers av kommunegrensene. Det var få eller ingen fra næringslivet til stede – og dermed ble den delen noe amputert.

Elektronisk industre

Foto: Øyvind Misje

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**