Stem nå, stem Venstre

Husker du hva de ulike partiene lovet i forrige lokalvalgkamp for fire år siden? Vet du om de har gjennomført eller foreslått det de lovte i de fire årene som har gått? Jeg er ikke sikker på om det er så lett for deg som borger å svare ja på de to spørsmålene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Var det valgkampen som avgjorde hva du skulle stemme? Får det som har skjedd de fire siste årene konsekvenser for ditt valg i år eller skal valgkampen avgjøre? Jeg tror svaret hos deg som velger er at du egentlig vet hva du vil og vil søke å få det bekreftet den neste måneden.
Har du lagt merke til hvilken politikk som er synliggjort de fire siste årene? Har du som velger sett hvem som har vist fram sitt parti og hva det står for? Det tror jeg du har lagt merke til. Og jeg tror du også har skapt deg et godt nok inntrykk av hvilken politikk som synliggjøres.

I perioden 11. august til 12. september kan du forhåndsstemme. I Notodden trenger du bare å ta med valgkortet samt legitimasjon og møte. Så gjør det da. Hvorfor vente når du vet hva du vil? Gå og stem Venstre!

Anette Dalen Pedersen

Foto: NN

Anette Pedersen, 3.-kandidat til kommunestyret

Daniel

Foto: NN

Daniel Heggelid-Rugaas, 4.kandidat til fylkestinget

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**