Savner framtidsvisjonene

Håvard Vardehaug Aarnseth savner framtidsvisjonene i årets valgkamp. Dette sier han til Malvikbladet 3. september. Selv har Venstre satt miljø og eldreomsorg i fokus. Blant annet ønsker Aarnseth å se på muligheten for et sykehjem nr. 2 i ytre deler av Malvik.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Håvard Aarnseth

Foto: NN

Det var på 80-tallet at sympatiene for Venstre og det politiske engasjementet våknet hos Håvarad Aarnseth Vardehaug. Siden den gang har avdelingsleder ved YIT i Trondheim vært samfunnsengasjert. Nå håper han på plass i kommunestyret, og tror det kan være en mulighet til å få Venstre tilbake som et synlig og tydelig parti i lokalpolitikken i Malvik.

– Malvik trenger et synlig Venstre, og vi håper at folk vil ha oss med. Etter åtte år som en del av Malviklista, stiller vi nå med egen liste og har stor tro på det vi vil med kommunen vår, sier Håvard Vardehaug Aarnseth til Malvikbladet.

Hele saken i Malvikbladet kan du lese her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**