Kjære Ås-velger!

Ås skal være en foregangskommune innen miljø- og energispørsmål. Venstre vil styrke lærerens rolle som leder og kunnskapsformidler. Venstre vil kjempe for mer åpenhet og innsyn i politikken. Bruk stemmeretten din. Bidra til forandring – stem Venstre!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Miljø
Venstre og ordførerkandidat Jorunn Nakken vil arbeide for at Ås skal bli en foregangskommune på miljø- og energispørsmål. Dette må skje gjennom å styrke kommunens kompetanse på i tett samarbeid med UMB og forskningsmiljøene.

Skole og kultur
Venstre vil styrke skolen gjennom å gi lærerne mer systematisk etter- og videreutdanning. Vi har tillit til at gode og faglig dyktige lærere gir inspirasjon og fornyelse av skolen, når vi gir dem frihet og muligheter.
Venstre vil fortsatt arbeide for et levende lokalsamfunn med gode oppvekstvilkår og kulturaktiviteter.

Sosialt ansvar
Venstre har tro på menneskers frihet og kreativitet, men vil også ha et sterkt fellesskap som tar vare på de svakeste blant oss. Lokalsamfunnet måles på hvor godt vi gjør dette.

Lokaldemokrati
Venstre vil kjempe for mer åpenhet og innsyn i politikken. Deltakelse og medvirkning er en forutsetning for et levende lokaldemokrati.

Bruk stemmeretten din på mandag. Vi manglet 150 stemmer på å få inn 3 representanter i kommunestyret sist.

Med din stemme kan Jorunn få med seg både Kjell Ivar Brynildsen og Trine Hvoslef-Eide i neste periode.

Jorunn

Jorunn

Kjell Ivar

Kjell Ivar

Trine

Trine
Foto: UMB/Henrik Mikkelsen

Bruk stemmeretten din og godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**