Statistikk vedr. Kristiansund Venstres liste

Venstres 51 kandidater til kommunevalget i Kristiansund fordeler seg slik: 20 jobber i privat næringsliv, 5 i helsesektoren, 4 er lærere, 9 er pensjonister, 4 er offentlig ansatt, 7 er privat ansatt, 2 er studenter. Poenget er at Venstre har meget bred kompetanse og aktuelle kandidater å sette inn i alle utvalg der vi kan få innpass. Miljø, skole og kultur er viktig for oss, men også forskningsbasert næringsutvikling og samferdsel. Prøv oss; du vil bli overrasket over kvaliteten du får! Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Venstres 51 kandidater til kommunevalget i Kristiansund fordeler seg slik: 20 jobber i privat næringsliv, 5 i helsesektoren, 4 er lærere, 9 er pensjonister, 4 er offentlig ansatt, 7 er privat ansatt, 2 er studenter. Poenget er at Venstre har meget bred kompetanse og aktuelle kandidater å sette inn i alle utvalg der vi kan få innpass. Miljø, skole og kultur er viktig for oss, men også forskningsbasert næringsutvikling og samferdsel. Prøv oss; du vil bli overrasket over kvaliteten du får! Godt valg!

Odd Williamsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**