Skolevalget 2007

Ved Ås videregående i Ås kommune får Venstre 6,7 % av stemmene. En fremgang på 5,1 %. Skolevalget kan gi en indikasjon hvordan valget vil gå.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Resultatene fra skolevalget ved Ås videregående skole viser kraftig framgang for Venstre, som får 6,7 % totalt. En fremgang på 5,1 %. Venstre går mest frem av samtlige partier og FrP går mest tilbake ved skolevalget på Ås videregående. Antall stemmeberettigede var: 566. Antall avgitte stemmer var: 435. Det gir en valgdeltagelse på 76.9 %

I Akershus får Venstre 4,8 % av stemmene og 5,0 % på landsbasis.

Dette kan gi en pekepinn hvordan valget vil gå. De partier som har fremgang har også fremgang valgdagen og omvendt. Skolevalgene er også viktig for å mobilisere fremtidige unge velgere og for å se viktigheten av et lokaldemokrati i praksis.

Fullstendig resultatoversikt kan du se på Samfunnsveven.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**