Gode skolevalg for Venstre

Venstre går fram ved skolevalgene i Bærum, og fikk en oppslutning på 6,6 prosent. Vi er glade for fremgangen, og gleder oss over nye unge Venstrefolk!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Audun Vindøy

Audun Vindøy
Foto: Unge Venstre

I et skolevalg preget av at AP og SV var mest ute etter å rakke ned på FrP, så var Høyre og Venstre vinnerne. Slik jeg opplevde debattene vant vi på å bruke taletiden til å fortelle om egen politikk, så kunne de andre krangle seg i mellom sier Audun Vindøy, 6. kandidat for Venstre i Bærum.

Jeg valgte å fokusere på Venstres satsing på miljø og skole, samt vårt liberale grunnsyn om at folk må få bestemme mest mulig over eget liv. På Valler og Nadderud gikk det særlig bra, med 9,0 og 8,9 prosent opplsutning om Venstre.

Samtidig er det nok viktig at Venstre har vært mer synlige for folk, både nasjonalt og lokalt, siden Stortingsvalget 2005. Ikke minst er det flott å være på skoler der det er aktive medlemmer av Unge Venstre som bidrar med å spre det glade budskap og dra opp stemningen, sier Vindøy

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**