Hvem vil være mest miljøvennlig?

I løpet av valgkampen har flere av TTLs kandidater hatt glede av å vise Venstres kandidater sitt program trykket på resirkulert papir, med kommentaren “Dere snakker om å være miljøvennlige, vi gjør noe i praksis!”
Det er kjempeflott at partiene nå kommer en etter en og skal være miljøvennlige. Det er kjempeflott at de lar det gå konkurranse i det, for kampen om å være best kan gjøre at alle yter litt ekstra for miljøet. Da får vi flest mulig med oss, og det er nødvendig hvis vi skal klare klima- og miljøutfordringene.
Episoden nevnt her viser at det er behov for Venstre, for at andre partier kan ha noen å måle seg mot i miljøspørsmål!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Syrin

Velgerne kan stole på at Venstre vil fortsette å gå foran. Vi har tidligere vist at vi har tatt klimautfordringene på alvor: Takket være Venstre ble det under ombyggingen av Lyngmyr innstallert vannbåren varme. Her kan alternative energikilder som biobrensel, jordvarme e.l. tas i bruk, noe vi selvfølgelig vil arbeide for at blir gjort. Vi har foreslått at kommunen skulle gå over til å bruke resirkulert papir i administrasjonen, men det ble nedstemt. Men vi klarte, etter to kommunestyreperioder, å få kommunestyret med på at nye veilys skal ha moderne teknologi, slik at strømforbruket kan styres.

Stem Venstre, klimautfordringene skal ikke glemmes etter valget!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**