Sterk medvind på sykkeldag

Det blåste friskt gjennom gågata siste dag på stand foran valget hvor også sykkellotteriet fikk sin endelige vinner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Trekning sykkellotteri

Foto: Øyvind Misje

Venstrefolk følte at de stod i sterk medvind den siste dag på stand i gågata i Egersund sentrum. Parasoller og papir måtte holdes fast da vindråsene for forbi, men det gikk stort sett godt. Nå får vi håpe at den samme vinden blåser like sterkt for Venstre på valgdagen.

Vinner av sykkellotteri, Sindre Vingen

Foto: Øyvind Misje

Axel Seglem stod også for trekningen av sykkellotteriet. Det var Sindre Vingen som hadde vinnerloddet så da har kommunen fått enda en ny syklist i byen.

Også andre syklister var i sving denne dagen. Venstres kandidat Anette Hoås var involvert i arrangementet “Sykkel i sentrum” hvor byens syklister fikk en løype å følge med poster hvor det var endel spørsmål å svare på. Til og med ordførerne stilte opp på syklene denne dagen.

Johan Aakres bysykkel

Foto: Øyvind Misje

Og som ikke dette var nok sykling, så kom Johan Aakre syklende på sin nye bysykkel. Dette er en unik Egersund sykkel spesielt tilrettelagt for de minste innbyggerne. Så framtida for alternative måter å komme seg til byen på er lys etter en dag som denne.

Også Jarle Braut fra Rogaland Venstre var innom Egersund i valgkampinnspurten. Han lover å gjøre sitt i fylkeskommunen for at Egersund skal fortsette å være en by med særpreg og utvikling. Han var innom området rundt Varberg for å se på mulighetene for å videreutvikle dette området for bruk av byens befolkning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**