Venstre arrangerer tverrpolitisk valgvake i Odda

I Odda blir det for første gang siden EU-kampen en felles valgvake, åpen for alle, med direktesending på NRK. Men noen av partiene kjører egne valgvaker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Odda har opplevd en opprivende UNESCO debatt. Vi vil derfor vise optimisme og samarbeid for Oddas fremtid. Venstre var derfor rask med å ta imot invitasjonen fra RV om å arrangere en felles valgvake, som symbol på at vi alle er i samme båt og må dra lasset sammen uavhengig av politisk farge.

Venstre, SV, Nye Odda og RV arrangerer valgvaken. Høyre og Senterpartiet vil slutte seg til opplegget. Det blir altså en sann “regnbueallianse” som samles på Vertshuset i Odda. Vi understreker at ABSOLUTT ALLE er velkommen på valgvake fra kl. 2000. Du trenger ikke være tilsluttet noe parti i det hele tatt. Bare du har lyst til å være med er du hjertelig velkommen!

Arbeiderpartiet og Frp har avslått invitasjonen og lager hver sine arrangement. les hva Hardanger Folkeblad skriver om valgvaken her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**