Stang ut for Venstre i Eigersund

Venstre går noe tilbake og mister trolig ett mandat i kommunestyret. Fintellingen er ikke over og tellingen ble stoppet kl 0300 i natt. Datasystemet til kommunen fungerte ikke og det var feilkilder i dette arbeidet.Det er ikke mange stemmene det står om, men under sist kommunevalg ble det stang inn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Venstre gratulerer Terje Jørgensen med det gode ordførervalget, og Krf som er tilbake med økt styrke i kommunestyret. Slik det ligger an nå mister Venstre sin plass i formannskapet og Tor-Inge Rake er ikke fornøyd med resultatet. “Vi fikk ikke den framgangen som har kommet i resten av landet, men er likevek en sterk Venstre kommune. Det som var gledelig var at Bjerkreim fikk sitt første mandat på lange tider”

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**