Takk for tilliten!

Venstre fikk 4,4% av stemmene i Kristiansand. Dag Vige og Astrid Bekkenes fortsetter i bystyret. Kristiansand Venstre takker sine velgere for tiliten, og gleder seg over at Venstre hadde betydelig fremgang i valget på riksplan. Nå begyner arbeidet med å få gjennomslag for Venstres politikk på miljø, skole og sosialt ansvar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Venstre gikk frem i oppslutning også i Kristiansand, men ikke så mye som på nasjonalt plan. Selv om vi hadde ønsket oss enda større fremgang i Kristiansand vil vi takke våre velgere for den tilliten som er vist oss. Særlig de mange personstemmene som ble gitt til Dag Vige og Astrid Bekkenes viser at vi har to dyktige bystyremedlemmer, som nå tar fatt på en ny periode.
Kristiansand Venstre har også fått flere nye medlemmer i løpet av valgkampen. Både nye og gamle medlemmer er velkomne på våre arrangementer for å påvirke Venstres politikk og retning i årene fremover.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**