Skien Venstre med nøkkelen!

Skien Venstre sitter med nøkkelen for hvem som skal bli ny ordfører i Skien. -Det har vært mange runder med de forskjellige blokkene etter valget, sier Geir Arild Tønnessen. Også internt i partiet har vi gjennomført grundige vurderinger.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Geir Arild Tønnessen

Foto: .

– Vi kommer forhåpentligvis frem til en konklusjon rett over helgen, sier han, og legger heller ikke sjul på at valget av ordfører og varaordfører bør avklares raskest mulig. -Men vi lar ikke tiden presse oss til å ta et for dårlig gjennomarbeidet alternativ, sier han.

– Vi har gått til begge sider i det politiske landskapet, og det har vært mange konstruktive og avklarende samtaler. Når vi ender opp med et reultat, så skal vi også være viss på at vi som en av valgets tre store vinnere i Skien (Ap, Frp og Venstre) vil få uttelling for vår politikk.

– I en forhandlingssituasjon går vi selvfølgelig ikke ut med noen om i forhandlingene, men vil legge reultatet også ut på våre sider når det er klart.

Se hva Varden skrev mandag

Se hva Varden skrev lørdag

Se hva TA skrev fredag

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**