Vervekonkurranse

Startskuddet går for Hurum Venstres lokale vervekampanje. Nå i høst kan du bli medlem for en billig penge. Medlemskontingenten er egentlig kr 260, men nå kan du bli medlem for kun kr 85,- ut resten av året. Vi sponser mellomlegget. Godt tilbud, ikke sant?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


I Venstre har vi alltid plass til flere liberale mennesker; mennesker som ønsker å kombinere personlig frihet med ansvar for fellesskapet og hverandre.

Dersom du allerede er medlem, hvorfor ikke prøve å verve familie, venner og kjente? Den personen som verver flest nye medlemmer blir premiert.

Premien: Middag for to på Villa Malla i Filtvet (drikke ikke inkludert).

NB! Nye medlemmer må ha betalt sine 85 kr innen 31.12.07 for å få dette tilbudet og for at vervingen skal telle i vervekonkurransen.

De som vil benytte seg av tilbudet må melde seg inn via lokallaget og ikke direkte til Venstre sentralt!

Vi har bruk for både aktive og passive medlemmer i Hurum Venstre. Du bestemmer selv hvor mye du har lyst og anledning til å delta . Medlemmer er velkommen til å fremme saker for styret og delta på møtene våre. Medlemmene får tilsendt møteinnkalling og saksliste til møtene dersom de ikke ber om det motsatte. Du finner dessuten alltid sakslista og masse annen nyttig informasjon om Venstre i Hurum på hjemmesiden vår.

Hurum Venstre er et lokalparti i vekst og med en tydelig røst i det offentlige ordskiftet. Og vi skal fortsette med å være tydelige. Vi ønsker å lytte til kommunens innbyggere – for oss er ombudsrollen viktig. Våre tre folkevalgte er valgt med støtte av 9,6% av kommunens innbyggere. Folkevalgt = valgt av folket. Dette glemmer ikke en venstrepolitiker.

Hurum Venstre har en visjon for Hurum; Ja til utvikling, men ta vare på historien og naturens skjørhet. Vårt syn er at vi forvalter kommunens ressurser på vegne av framtidige generasjoner.

Trenger du noen flere gode argumenter for hvorfor bli medlem i Venstre? Her får du det:

1) Vi står for en konsekvent miljøpolitikk hvor vi alltid prioriterer hensynet til miljøet foran andre hensyn. Det har vi i Venstre gjort i 40 år.

2) Venstre vil satse på flere, bedre og mer motiverte lærere for å få en bedre skole. De andre partiene vil prioritere å utvide skoledagen. For oss blir det en meningsløs politikk når vi vet at det allerede i dag er mangel på lærere mange steder.

3) Venstre står for en politikk som både kombinerer det å være positiv til norsk næringsliv og småbedrifter med en sosialpolitikk som tar vare på dem som virkelig sliter og en raus og romslig politikk overfor innvandrere og asylsøkere.

Velkommen som medlem!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**