Hanne Skjæggestad som varaordfører

Venstre gjorde et kjempevalg i Roan, og endte opp med en oppslutning på ni prosent. Dette gav to representanter i kommunestyret, og etter forhandlinger med Høyre og KrF blir Venstres førstekandidat Hanne Skjæggestad ny varaordfører i kommunen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

V-logo med dekor

Venstre fikk inn to mandater ved årets valg – Hanne Skjæggestad og Tina Sandø. Begge disse stilte ved forrige valg på bygdalista i Bessaker, men gikk altså ved årets valg over til å representere Venstre. De sørget for et svært godt resultat for Venstre i Roan, noe som altså har resultert i at Venstre nå har fått varaordføreren i kommunen.

Her kan du lese mer om saken i Fosna-Folket.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**