Venstres kommunestyregruppe

Venstre fikk en oppslutning på 7,9 prosent i Orkdal, noe som gir tre representanter i kommunestyret. To veteraner, Arne Grønset og Jorunn W. Asbøll, får følge av Lavrans Skuterud, som går på sin første periode som lokalpolitiker.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Valg 2007

Venstre gjorde et noe skuffende valg i Orkdal i år, og mistet to av fem representanter i kommunestyret. Likevel fikk partiet en oppslutning på 7,9 prosent, noe som er godt over landsgjennomsnittet. Forhandlingene etter valget førte også til at Venstre fortsetter i samarbeid med Orkdalslista, Sp, Krf og Høyre, noe som betyr at partiet også vil få stor innflytelse på politikken i Orkdal i kommende periode.

Venstres kommunestyregruppe vil i følgende periode bestå av:

Arne Grønset

Arne


Jorunn Wormdahl Asbøll

Jorunn

Lavrans Skuterud

Lavrans
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**