Fest i Bærum Venstre

Lørdag 3. november avholdt Bærum Venstre fest der vi feiret et godt valgresultat og hygget oss i lag. Det var et vellykket arrangement, med ca 25 deltakere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

God stemning på fest i Bærum Venstre

God stemning på fest i Bærum Venstre
Foto: Stein Refsland

Det ble tatt en god del bilder fra festen, og de kan du som medlem av Bærum Venstre se ved å logge inn på Venstre Pluss, Venstres internnett.

Alle medlemmer av Bærum Venstre skal ha fått lagt til en egen mappe som heter Bærum på skrivebordet på V+. Der ligger det en tråd som heter “Fotos fra 10,9-festen den 3.11.07, med lenke til en egen side med bildene fra festen, og passord for å komme inn på siden.

Dersom du er medlem av Venstre, men ikke benytter deg av Venstre Pluss, kan dette være en god anledning til å prøve ut internnettet. Der ligger det mye nyttig informasjon, og en kan delta i politiske debatter og følge med på hva som skjer i organisasjonen.

For å logge inn på Venstre Pluss må du ha brukernavn og passord. Alle medlemmer har fått tildelt dette, nye medlemmer i velkostbrevet en fikk ved innmelding og gamle medlemmer i eget brev.

Det er å anbefale å laste ned og installere klienten for Firstclass når du skal bruke V+.
Den finner du her: http://pluss.www.venstre.no/

Dersom du ikke finner brevet med brukernavn og passord, eller har problemer med å få programvaren til å fungere, så ta kontakt med Jan Erik Wilhelmsen som jobber med IT i Venstre. Han kan nås på mail:
[email protected]
eller på tlf 977 14 428

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**