Åpent gruppemøte 12. november

Vi starter opp igjen med gruppemøter før kommunestyremøtene. Tradisjonen tro er selvfølgelig gruppemøtene åpne for alle som er interessert i Venstres politikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Det første ordinære gruppemøtet i høst blir mandag 12. november. Det skal være formannskapsmøte og komitemøter dagen etter, og kommunestyremøte 1 uke senere. Møtet blir i administrasjonsbygget, møterom med inngang fra Tjennasida (RTB-rommet) kl 19.15.
På sakslista står saker som skal opp i formannskapet. Vi skal også se på valg til diverse råd og utvalg kommunestyret skal gjøre. Til slutt skal den politiske avtalen med TTL, Høyre, Senterpartiet og Kristelig Folkeparti diksuteres.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**