Venter på svar fra regjeringen om klimaforlik

Venstre, KrF og Høyre presenterte for fire uker siden sine krav til rejeringen for et bredt klimaforlik i Stortinget. De venter ennå på svar. Svaret bør komme de nærmeste dagene om energi og miljøkomiteen skal rekke å behandle saken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Miljø, forurensning

Foto: Luth

— Mot slutten av uka bør det være avklart om det blir klimaforlik i Stortinget, sier lederen av Stortingets energi- og miljøkomité, Gunnar Kvassheim, til NTB. Regjeringen har varslet at svaret er like om hjørnet.

Gunnar Kvassheim understreker også at det må tunge endringer til i regjeringens opplegg for at det skal bli et klimaforlik. Vi må få til utslippsreduksjoner på områder der vi i dag har store utslipp. Sterkere satsing på fornybare energikilder er også avgjørende.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**