Tor Granerud ny i styret i Tvedestrand Venstre

Mandag 3. desember holdt Tvedestrand Venstre sitt årsmøte. Møtet var preget av god stemning og tilfredshet med årets valg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Solfjeldparken. Anne Margrethe Larsen, Gunnar Kvassheim og Tor Granerud.

Årsmeldinga for 2007 viste god aktivitet gjennom hele året. Det hyggeligste i årsmeldinga var å vise til at målet var nådd, Venstre (ved Line Mørch) er på plass igjen i kommunestyret etter målrettet arbeid gjennom fire år. Årsmøtet ga tydelig beskjed om at denne posisjonen skal brukes aktivt til å få gjennomslag for Venstres politikk. Det arbeidet er vi allerede godt i gang med, bl.a. i forbindelse med høstens budsjettbehandling.

Line i hagen

Valget ga følgende resultat: Line Mørch ble gjenvalgt som leder. Som ny nestleder ble valgt Tor Granerud. Ove Sundsdal ble gjenvalgt som styremedlem, mens styremedlemmene Erling Åsebø og Elsabeth Gilbert Axelssen ikke var på valg i år. Varamedlemmer ble Stig Sevenius, Geir Salve Solli Håland og Hans Jørgen Mørch.
Årsmøtet måtte i år klare seg uten Erling Åsebøs tradisjonelle og velsmakende vafler, siden han var forhindret fra å komme Til erstatning ble det servert bløtkake, noe årsmøtedeltakerne sa seg tilfreds med.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**