Jan H. Monsen

Jan H. Monsen er leder i Aurskog-Høland Venstre og vår 2. kandidat til kommunevalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Jan H Monsen

Foto: kona

Jeg er 68 år, utdannet lærer med idrett, pedagogikk og organisasjon og ledelse som fag. Har også studert "politisk analyse" ved høgskolen i Oslo. Gift med Bente (lærer) og har to utflyttede jenter. Nå pensjonist med nok å gjøre. Jakt og stående fuglehunder, friluftsliv samt hage er mine fritidsinteresser. Leder av Akershus Hageselskap.I min yrkesaktive karriere var jeg kultursjef i Aurskog-Høland kommune i 30 år. Har også vært engasjert i idrett og lærer ved Norges Idrettshøgskole.Aktiv skihopper og senere trener bl. a. på elitenivå.. Er for tiden fylkesinstruktør i Norges Jeger- og fiskerforbund for utdanning av jegerprøve instruktører. Har avholdt jegerprøvekurs i kommunen siden starten. I politikken brenner jeg mest for barn og unge, samferdsel, miljø, kultur og skole og å legge forholdene bedre til rette for småbedrifter som har potensial for flere arbeidsplasser i kommunen. Vi trenger flere kompetanse bedrifter i kommunen for å få tilbake vår egen ungdom som drar ut for å studere. Trygge oppvekstmiljø, boligområder med attraktive boliger for småbarnsforeldre, gode barnehager og skoler er viktig!

Jan H.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**