Hva skal kultursalen hete?

Det er nedsatt en komité som har ansvaret for navnevalg og åpningsarrangement av kultursalen, og komitémedlemmene er enige om at navnet bør komme fra haldenserne selv. Per Magnus Finnanger Sandsmark (V) sitter i komiteen. Send inn ditt forslag til navn på kultursalen innen 15. april til [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Det er åpent for alle slags navn: Stedsnavn, personnavn, fantasinavn… eller hva som helst annet. Komiteen vil vurdere alle slags forslag og alle oppfordres til å delta. Vinneren av navnekonkurransen får billett til åpningsarrangementet (12./13. desember) og gratisbillett til Blåseensemblets nyttårskonserter.

Alle som mener noe om åpning og navnevalg er hjertlig velkomne til å ta kontakt med komiteen.
Frist for forslag til Navnevalg er 15. april til [email protected].

Les mer i Halden Dagblad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**