Til innhold

Halden Venstre

Byens sosialliberale parti

Vi arbeider for et åpent Halden og har særlig fokus på skole, kultur og klima og et godt lokaldemokrati. Bli bedre kjent med oss på denne siden. Ta gjerne kontakt med våre folkevalgte. Bruk menyen over for å bli bedre kjent med oss og vår plan for å få Halden fremover her.

Noen av våre kjernesaker

 • UTDANNING

  Skolen skal gi deg muligheter. Os behøver en ny skole. Kommunen skal være foregangskommune på samarbeid med høyere utdanning, forskning og innovasjon. Kunnskap skaper arbeidsplasser.

 • KULTUR OG FRIVILLIGHET

  Kultur utgjør Haldens sjel. Biblioteket skal være et tilgjengelig møtested, og skal fortsette i lokalene til Storsentreret, sammen med kino og kafeer. Alle, spesielt barn og unge må ha gode møteplasser og vilkår til frivillighet.

 • ARBEID

  Arbeid gir oss mening, selvtillit og inntekt. Venstre er opptatt av å skape arbeidsplasser for alle og tilrettelegge mest mulig for innbyggerne i Halden.

 • ANSVAR

  Klimakampen er vår tids største globale utfordring. Halden er en del av verden og vi må gjøre vår del. Kommunen må også passe på innbyggerne når de er syke, gamle og når vi får barn.

Våre folk

Bli frivillig

Ønsker du å hjelpe oss i valgkampen? Meld deg som frivillig via dette skjemaet