Roar Sollied enstemmig valgt

Valgkomitéens innstilling gikk inn enstemmig. Dermed ble Roar Sollied sentralstyremedlem på lørdag (12.4). Han tiltrer 19. mai.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Roar Sollied

Foto: Bladet Tromsø

Roar Sollied startet sin venstrekarriere i Målselv. Han var leder av Målselv Venstre i siste halvdel av 90-tallet. Han ble fylkesleder i 2004 etter å vært nestleder i fylkesstyret i flere år. Han har fire perioder som fast medlem av kommunestyret og er inne i sin tredje periode på fylkestinget. Han har vært i formannskapet i åtte år, og i første periode på fylkestinget var han kulturutvalgsleder. Han er nå nestleder i Komitéen for utdanning og helse.

Helge Solum Larsen

Roar Sollied og Helge Solum Larsen, Stavanger er de to nye i sentralstyret, som i alt består av sju. Ut går Gunnar Kvassheim og Olaf Thommessen.

Sponheim og kvinnene gjenvalgt

Ola Elvestuen

Leder Lars Sponheim, 1. nestleder Trine Skei Grande, samt Eva Kvelland og Kari Ø Toft ble gjenvalgt. Ola Elvestuen, Oslo rykket opp til nestleder.

Øystein Nilsen LM 07

Roars opprykk betyr at nestleder i Troms Øystein Nilsen får plass i Landsstyret. Sentralstyret møter en gang per måned, annenhver gang i forbindelse med Landsstyrets møte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**