Stegane slår hardt mot LO-aktuelts løgn om Sponheim

Runolv Stegane (V) raser mot nettavisa til LO-aktuelt etter at det i går ble lagt ut en løgnaktig påstand om at Lars Sponheim hadde tatt toget da han gikk fra Ulvik til Oslo i 1993. – Dette er nærmest en vandrehistorie som har gått i og rundt LO-miljøet. Det nye er at slik sjofel løgn settes på trykk, sier Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


I strupen på LO-aktuelt

Runolv Stegane, fylkesordførar

Foto: Finn Dale Iversen

-Jeg har stor forståelse for at skribenten er uenig med Sponheim politisk. Det er tillatt. Det som derimot ikke burde være tillatt er han serverer blank løgn, og at du som ansvarlig redaktør går god for at en usann historie settes på trykk, skriver Stegane i brev til redaktøren i LO-aktuelt.

Stegane hadde i 1993 ansvaret for planlegginga av Sponheims gåtur gjennom Buskerud og skriver: -Jeg blir mildt sagt forbanna når en, i mangel av saklige argumenter, tar løgn i bruk for å sverte en politisk motstander. Det er sjofelt og ufint, og det er ganske uhørt!

Les Steganes krasse tilsvar på Buskerud Venstres nettside

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**