Helge Solum Larsen inn i sentraltstyret

Helge Solum Larsen fra Stavanger ble i dag valgt inn i Venstres sentralstyre på Venstres landsmøte på Sundvolden. Solum Larsen er leder i Rogaland Venstre og har vært en sentral politiker i Stavanger og Rogaland i en årrekke.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Sentralstyret består av sju personer. Lederen, de to nestlederne og fire øvrige medlemmer.

Helge Solum Larsen

Foto: Frode Kleppe

Helge Solum Larsen har vært direktevalgt til landsstyret i inneværende periode. Når han nå går inn som medlem av partiets sentralstyre er betyr det at Rogaland fortsatt har en sterk representasjon i partiets ledelse. Gunnar Kvassheim gikk ved dette landsmøtet ut av sentralstyret.

Nestleder i Rogaland Venstre, Iselin Nybø og en samlet Rogalands delegasjon, er svært glade for at et enstemmig landsmøte valgte Helge Solum Larsen inn i sentralstyret ved akklamasjon. Kjell Veivåg, leder av valgkomiteen, karakteriserte Helge Solum Larsen som en idelogisk politiker med kraftige innlegg og stort engasjement.

Les mer om Helge Solum Larsen her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**