Var på Venstres landsmøte

Tone Skråning og Geir Helge Sandsmark, begge fra Halden, representerte Østfold i Venstres landsmøte på Sundvolden i Buskerud, 11.-13. april.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Tone Skråning

Foto: Bård Halvorsen, HiOf

De ble delegater etter sykdomsforfall i delegasjonen. Slik fikk Sandsmark anledning til å holde et innlegg om hvor viktig interesse fra samfunnet er for skolen og om gleden over kunnskap. Videre var Østfolds delegater aktive under utforming av uttalelser. Blant annet ble det vedtatt en uttalelse om jernbane, dels basert på innlevert forslag fra Østfold Venstre. Delegasjonen deltok aktivt i debatten om den skolepolitiske uttalelsen. Det er virkelig moro å kunne delta aktivt i utviklingen av Venstres politikk, sier Skråning som fikk diskutere skole og lærerutdanning med Venstres rikspolitikere.

Geir Helge Sandsmark

Foto: Halden Dagblad

Lenke til den vedtatte jernbaneuttalelsen

Lenke til skolepolitisk uttalelse

Oppslag i Halden Dagblad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**