Vil ha mer til fattigdomstiltak

– Det er skuffende at Regjeringen ikke legger inn mer penger til dem som sliter aller mest i vårt samfunn, sier stortingsrepresentant André N. Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

I forbindelse med revidert statbudsjett har Regjeringen forspilt nok en mulighet til å bekjempe fattigdom. I stedet for målrettede tiltak har Regjeringen satt i gang nok en utredning. Kvalifiseringsprogrammet skulle være det viktigste tiltaket for å få folk ut av fattigdom, men når svært få mennesker fordi det er satt av for få midler.

Venstre mener en standardisering av sosialhjelpssatsene over hele landet i form av en borgerlønn er et viktig tiltak for å bekjempe fattigdom. – På denne måten kan de med lavest inntekter få et løft, avslutter Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**