Nittedal Venstre vil ha Borghild Tenden og Inge Solli på topp

Nittedal Venstre har foreslått overfor nominasjonskomiteen at Borghild Tenden og Inge Solli blir toppkandidater på Akershus Venstres stortingsliste.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Borghild Tenden fra Bærum måtte kjempe hardt for å bli nominert på førsteplass ved forrige stortingsvalg. Hun har etter Nittedal Venstres syn gjort en veldig god jobb for Akershus, og fortjener å bli nominert på nytt. Samferdsel er svært viktig for Akershus, og det har derfor vært nyttig å ha Borghild som nestleder i stortingets komite for transport og kommunikasjon.

Akershus Venstretest

Nittedal Venstre foreslår videre at vår egen fylkesvaraordfører Inge Solli blir nominert på andreplass også denne gangen. Inge har politisk erfaring fra formannskap og kommunestyre, og som gruppeleder og fylkesvaraordfører i Akershus fylkeskommune. Inge har dessuten lang erfaring fra det private næringslivet, og har fram til høsten 2007 vært IT-leder i Storebrand og IBM. Inge Solli har møtt som vararepresentant på stortinget flere ganger i inneværende periode, noe som har gitt mersmak. Venstre har hatt meningsmålinger som gjør at vi bør ha ambisjoner om å få inn to stortingsrepresentanter fra Akershus i 2009.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**