Gjør som Tonje. Bli med i Gjerdrum Venstre!

Lurer du på om du skal ta skrittet fra sympatisør til medlem? Før du bestemmer deg kan det kanskje være greit å vite litt mer om hva du kan vente deg – i tillegg til at det er mye positivt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Hvis du velger å ta skrittet fra sympatisør til medlem, så er vi temmelig sikre på at du vil ha mye positivt å se frem til. Blant annet tror vi du høyst sannsynlig vil oppleve følgende som nytt medlem i Gjerdrum Venstre:

En hyggelig og god stemning.

Du vil med en gang inviteres til å delta på alle møter. Vi avholder jevnlige kombinerte styre-, gruppe- og medlemsmøter — hvor alle medlemmer kan delta. Vi praktiserer med andre ord åpenhet og inkludering — ikke bare i politikken vår — men også i hvordan vi driver lokallaget.

Du inviteres med en gang til å de bidra med saker du brenner for.Det er lett å komme til orde, og å bli hørt.

Du blir invitert til å delta på opplæringstilbudet Venstreskolen. Der får du opplæring i Venstres historie og politikk, presentasjonsteknikk, og du treffer også på kjente og profilerte Venstrepolitikere. I Venstre er det små avstander mellom lokalplanet og riksplanet i politikken.

Du får også med en gang du blir med mulighet til å være med på møter mellom lokallagene på Romerike. Som regel har vi slike møter en gang i kvartalet.

Det er sikkert også flere andre positive ting vi kunne si om oss selv, men vi overlater resten til din egen opplevelse — hvis du velger å bli med i Gjerdrum Venstre.

VIKTIG: Husk også at det å bli med i Gjerdrum Venstre ikke er det samme som "å bli spist opp tidsmessig". Du bestemmer selv hva og hvor mye du vil være med på. Det skal ikke være et ork å gi bidrag til Gjerdrum Venstre — det skal være givende og interessant!

Vil du vite mer, så er du velkommen til å ta kontakt med en av oss.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen som medlem!

Beste hilsener fra styret i Gjerdrum Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**