Nominasjon, Sandefjord Venstre

Medlemsmøtet i Sandefjord Venstre mandag 27. oktober plasserte Tor Homleid på toppen av Vestfold Venstres liste ved stortingsvalget neste høst.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

TH

Tor Homleid er 48 år, utdannet samfunnsøkonom og er medeier og ansatt i rådgivningsfirmaet Vista Analyse. Han er politisk nestleder i Vestfold Venstre og Sandefjord Venstre og medlem i planutvalget i Sandefjord.

De neste plassene på listen foreslås gitt til Monica Hofer Augheim (Tjøme), Aina Dahl (Tønsberg) og Hallstein Bast (Larvik). Leder i Vestfold Unge Venstre, Lars Kristian Lien og Marianne Reistveit er andre Sandefjordsnavn på listeforslaget.

Leder i Sandefjord Venstre, Marianne Reistveit, viser til at Venstre var nær ved å få mandat fra Vestfold ved stortingsvalget i 2005. Med økende medlemstall, god oppslutning på meningsmålingene og mange dyktige valgkampmedarbeidere har Reistveit tro på at Venstre i 2009 igjen skal bli representert på Stortinget fra Vestfold.

Hele listeforslaget:

1. Tor Homleid, Sandefjord
2. Monica Hofer Augheim, Tjøme
2. Aina Dahl, Tønsberg
4. Hallstein Bast, Larvik
5. Hilmar Flatabø, Tønsberg
6. Tone M Anderssen, Larvik
7. Per Martin Berg, Sande
8. Katrin Skjelbred, Horten
9. Lars Kristian Lien, Sandefjord
10. Arne Magnus Berge, Nøtterøy
11. Marianne Reistveit, Sandefjord
12. Sidsel Lombardo, Larvik
13. Kåre Pettersen, Stokke

Vestfold Venstres nominasjonsmøte vil bli holdt lørdag 29. november på Røde Kors-huset i i Sandefjord. Nominasjonskomitéens innstilling vil foreligge 10. november.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**