Kvassheim til topps igjen!

Stortingsrepresentant Gunnar Kvassheim fra Eigersund topper igjen lista for Rogaland Venstre. Den populære lederen av stortingets energi- og miljøkomite ble enstemmig valgt som toppkandidat da Rogaland Venstre avholdt nominasjonsmøte i Stavanger i dag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Toppkandidatene

Toppkandidatene

Kvassheim, som nå sitter på Stortinget i sin andre periode, var foreslått ev en enstemmig nominasjonsnemd, og et samstemt og optimistisk nominasjonsmøte gav forslaget sin tilslutning. Gunnar Kvassheim satt også som representant på Stortinget fra 1997 til 2001. Han var statssekretær ved statsministerens kontor i Bondevik II regjeringen, før han igjen ble valgt inn på Stortinget i 2005.

Gunnar Kvassheim har lang erfaring fra politisk arbeid, både i kommunestyre og formannskap i Eigersund, og i fylkesutvalg og fylkesting i Rogaland fylkeskommune. Han har i lang tid arbeidet som journalist og redaktør i Dalane Tidende.

Kvassheim får med seg et sterkt lag på toppen av Venstrelista. Helge Solum Larsen fra Stavanger står på andre plass, og May Britt Vihovde fra Haugesund på tredje. Begge har lang fartstid og variert erfaring fra både lokalpolitikk, fylkespolitikk og stortingsarbeide.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**