Halden Venstres julekalender

Hver dag fra 1. desember til julaften vil Halden og Østfold Venstre ha julekalender på sine nettsider. Det blir en person som stemmer Venstre som presenterer seg hver dag og sier hvorfor vedkommende gir sin stemme til Venstre. Vil du bidra! Ta kontakt på [email protected].

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Alle er velkomne til å bidra. Det viktigste er å vise det mangfoldet av mennesker som stemmer Venstre!

En julekalendertekst kan for eksempel se slik ut:

Jeg stemmer Venstre fordi det er viktig for meg med et mer inkluderende samfunn fordi jeg har en drøm om et samfunn der alle tar vare på hverandre. Det er viktig at alle, uavhengig av hvem de er, får muligheten til å delta på lik linje med andre i fellesskapet.

Du kan skrive kort, langt, poetisk, saklig. Kort sagt: Som du vil.

Om du sender bilde og en tekst med argument + et par setninger om deg selv skal vi få plass til deg i Julekalenderen. Vi gleder oss. Dette blir en fin måte å profilere ulike hyggelige mennesker på og gode Venstre-meninger.

På Halden Venstres nettsider vil det komme en ny god politisk Venstresak hver dag i hele adventstiden.

Med ønske om en fin adventstid,

Per Magnus Finnanger Sandsmark

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**