Kåre Pettersen på topp

Kåre Pettersen vant kampen om førsteplassen da Vestfold Venstre holdt nominasjonsmøte i Sandefjord 29. november. Hallstein Bast og Tor Homleid delte sølvplassen – langt bak Pettersen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Vestfold Venstre er i siget. Det jobbes godt i mange lokallag – og det er gode muligheter for at Venstre igjen skal bli representert på Stortinget etter valget neste høst. Mange ønsker å bidra – og gruppeleder i fylkestinget, Kåre Pettersen (Stokke) ble derfor utfordret av både Hallstein Bast (Larvik) og Tor Homleid (Sandefjord) under helgens nominasjonsmøte.

Kåre Pettersen fulgte nominasjonsmøtet fra Bangkok – hvor han sitter fast på grunn av opptøyene rundt flyplassen, men under debatten ble det raskt klart at han hadde støtte fra en stor andel av de frammøtte delegatene. Han fikk flertall i første runde, Homleid og Bast ble deretter valgt inn på 3. og 10. plass på lista – slik komiteen hadde innstilt.


Les omtale i Sandefjords blad
, Tønsbergs blad og Østlandsposten.

Kåre Pettersen
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**