Fakkeltog for fred

I en rekke byer arrangeres det i kveld fakkeltog for fred, så også i Lillesand. Nils M. Justvik og Petter N. Toldnes inviterer til mønstring mot krig og terrorisme. Lillesand Venstre støtter opp om initiativet!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Fakkeltog for fred – Våpenhvile nå!
Tid og sted
8. januar 2009 kl. 19:00
Rådhusparken, Lillesand

Kontaktinformasjon
Telefon: 92211995
E-post: [email protected]

Beskrivelse
Førstkommende torsdag kl. 19 går hele Norge i fakkeltog til støtte for krigens ofre i Midtøsten. Dette er et historisk samarbeid mellom alle de store humanitære organisasjonene, idrettsnorge, kirkesamfunn, fagbevegelsen, organisasjoner og privatpersoner.

Alle som ønsker å vise sin støtte for krigens ofre oppfordres til å slutte opp om en bred og tverrpolitisk fredsmobilisering førstkommende torsdag kl. 19:00 i Lillesand. Lignende arrangement går også av stabelen i Oslo, Bergen, Tromsø, Stavanger og en lang rekke større og mindre byer.

Bli med på fakkeltog- møt opp i Rådhusparken kl 19:00.

Beste hilsen,

Nils M. Justvik og Petter N. Toldnæs

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**