Lokallag i vekst

Årsmøtet i Horten Venstre ble avholdt onsdag 14. januar. I liket med Venstre sentralt er det et lokallag i vekst som kunne gjennomføre et godt besøkt årsmøte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Leder Magne Berger ønsket velkommen til årsmøtet, og Per Bruun-Lie ble valgt møteleder for den formelle delen av møtet. Her var det gjennomgang av årsrapport, regnskap og ikke minst; valg av nytt styre.

 Fra v.: Katrin Skjelbred, William Leonhardsen, Judith Stangeby, Per Bruun-Lie, Maria Maraz, Magne Berger, Nils I. Skjevik

Fra v.: Katrin Skjelbred, William Leonhardsen, Judith Stangeby, Per Bruun-Lie, Maria Maraz, Magne Berger, Nils I. Skjevik
Foto: Kåre Pettersen

Valgkomiteens innstilling ble enstemmig vedtatt av de frammøtte medlemmene, og Magne Berger fortsetter som leder. Med seg får han Judith Stangeby som politisk nestleder og Katrin Skjelbred som organisatorisk nestleder. Ellers ble styresammensetningen slik: Nils I. Skjevik, Maria Maraz, Per Bruun-Lie og William Leonhardsen. Sistnevnte ble også valgt som lokal valgkampleder for årets stortingsvalg.

Judith Stangeby

Judith Stangeby
Foto: Kåre Pettersen

Venstres representant i kommunestyret, Judith Stangeby foretok også en oppsummering av det politiske fjoråret i Horten kommune.

Venstres førstekandidat til stortingsvalget i fylket, Kåre Pettersen, besøkte årsmøtet sammen med fylkets valgkampleder Hilmar Flatabø. Kåre Pettersen hadde innledningsvis en kort gjennomgang av hovedsakene fra fylkestinget i fjoråret.

Deretter var valgkamp og Venstres muligheter tema. Bakgrunnsmateriell fra meningsmålingsinstitutt ble lagt til grunn for Venstres mål om 9 % oppslutning ved årets stortingsvalg samt hva som kjennetegner den typiske Venstre-velgeren.

Deretter var tiden kommet til Hilmar Flatabø som bl.a. kom inn på hvordan man i Vestfold ser for seg å organisere valgkampen og betydningen av å være godt synlig tilstede i media og i gatebildet fram mot valgdagen.

Oppsummert var det et årsmøte med en positiv og engasjert atmosfære, som lover godt for årets valg.

Nettutgaven til Gjengangeren har også omtalt årsmøtet, og du kan lese avisens artikkel på denne linken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**