Dag Jørgen Hveem er medlem i Risør bystyre og gruppeleder for Risør Venstre

Dag Jørgen Hveem er studierektor i juridiske fag ved BI, utdannet advokat og diplomøkonom i bank og finans, og er en av Risør Venstres fire faste representanter i Risør Bystyre 2011 – 2015. Dag Jørgen er født i 1960, bor i Leideren, Risør og pendler til Oslo og jobben ved BI.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Dag Jørgen Hveem er gift med Ellen, har tre barn. Familien flyttet hjem til Risør i 2002 etter mange år i Oslo.

Jobber som studierektor i juridiske fag ved BI i Oslo. Utdannet advokat og diplomøkonom i bank og finans med fagansvar bl.a. for privatøkonomi med jus og bankers erstatningsansvar for dårlig rådgivning.

Privat er Dag Jørgen glad i båtlivet, Risørmarka og fjellet, men nyter gjerne også Risørs caféliv. Med de årlige fotballturene med Risør-kamerater til England som høydepunkt er Dag Jørgen helt klart en fotballentusiast.

Dyktig lokalpolitiker
Dag Jørgen er samfunnsengasjert (i likhet med de øvrige Venstre-politikere) og er i lokalpolitikken særlig opptatt av å legge tilrette for næringsutvikling, skole og kultur, både pga. egenverdien og som middel til økt folketall i Risør.

Ved siden av å være fast bystyrerepresentant er Dag Jørgen vararepresentant til formannskapet. I tillegg er han gruppeleder og styremedlem i Risør Venstre.

Dag Jørgen er også vararepresentant for Aust-Agder Venstre på Fylkestinget, hvor han synes det er viktig å profilere Risør på Fylkesnivå for å sikre økt fokus på Helse, Skole og infrastruktur i Østre Agder og Risør spesielt.


Meld deg inn i Risør Venstre
og vær med på å gjøre Risør til et enda bedre sted å bo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**