Skuffende krisepakke for Risørs del

Min første reaksjon er at krisepakken er “knuslete” for Risørs del utaler varaordfører og leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen. Risør kommer dårlig ut på sentrale undersøkelser, og dagens krisetilskudd får meg til å tenke tilbake på de sentrale tilskudd fra den gang Risør og Mo i Rana havnet i uføre med stor arbeidsledighet. Den gang var Risør helt klart taperen når det gjaldt offentige tilskudd og jeg er redd vi kan havne i samme posisjon igjen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Vil tiltakspakken sikre arbeidsplassene i Risør?

Vil tiltakspakken sikre arbeidsplassene i Risør?
Foto: Jan Einar Henriksen

Tilskuddspakken for Risør kommune fordeler seg iflg. informasjon fra KS slik:

Vedlikeholdstilskudd fordelt etter innb.tall kroner 4 625 000. Frie inntekter etter kostnadsnøkkelen kroner 1 548 000. Sum kroner 6.173 000. Skattekomp. fordelt etter kostnadsnøkkelen kroner 1 629 000.

Torsdag vil rådmannen presentere saken for formannskapet og deretter vil det bli en politisk gjennomgang i partiene før de ulike tiltak besluttes i formannskap og bystyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**