Ny kurs i kulturpolitikken

Bare Venstre foreslo å gi Bom! Kræsj! Bang! hele den støtten de hadde søkt om. Samtidig lanserte Venstres unge kulturpolitiker, Per Magnus Finnanger Sandsmark, en ny linje for prioritering av utdeling av penger til kulturlivet. – Tiltak som fremmer mestringsglede og deltakelse av, for og med haldensere skal ha førsteprioritet. Kommersielle arrangementer vil ikke ha høy prioritet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Kulturskolen i Målselv Mowgli

Foto: Roar Sollied

Per Magnus Finnanger Sandsmark ville framheve at han ville følge det budsjettet som er vedtatt, men innen disse rammene vil han støtte tiltak som fremmer mangfold og glede og initiativer fra haldensere som vil noe framfor arrangementer som bare skal tjene penger.

Mer fra møtet finner du i Halden Dagblad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**