Halden Venstre har avholdt årsmøte

Årsmøtet gjenvalgte Geir Helge Sandsmark som leder, Erin Finnanger til kasserervervet og Pål Buttingsrud som styremedlem. Gerard Doetjes ble valgt til ny sekretær for laget og Cristina Casalins Mendijon ble nytt styremedlem. Jan-Magne Sørensen og Elisabeth Egeberg ble varamedlemmer til styret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Fredriksten festning

Foto: Halden Dagblad

Halden Venstre holdt årsmøte på rådhuset den 30. januar. Årsberetningen viste medlemsvekst og god aktivitet i 2008 med politiske møter om jernbane og tilbudet innen psykiatri. På disse møtene deltok nestleder Borghild Tenden i stortingets transport- og kommunikasjonskomite og Venstres nestleder Ola Elvestuen.

Halden Venstre lagde også eget forslag til kommunebudsjett, har publisert nærmere tretti leserinnlegg og fått mye medieomtale. Årsberetningen roser innsatsen i kommunestyret og utvalgene der Venstres representanter fremmer sitt syn aktivt og bidrar til at sakene blir bedre opplyst. Slik har laget markert seg svært bra både i alle skolesakene, på kulturområdet, kommunal styring og i miljøpolitikken. I tillegg gir Halden Venstre aldri opp kampen for åpenhet og et aktivt lokaldemokrati. Dette var også temaet for uttalelsen "Venstre fortsetter kampen for åpenhet, lokaldemokrati og frie borgere".

Her er årsberetningen
og her er protokollen
Uttalelse: Venstre fortsetter kampen for åpenhet, lokaldemokrati og frie borgere

Se også referat i Halden Dagblad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**