Stein Inge Dahn

Førstekandidat på listen til Mandal Venstre til kommunvalget 2011, og andrekandidat for Venstre i Vest-Agder i fylkestingsvalget 2011. Nestleder i Agder Venstre, landsstyremedlem i Venstre. Styremedlem i Mandal Venstre og medlem av valgkamputvalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Stein Inge Dahn

Stein Inge er en ivrig syklist og sterkt opptatt av at Mandal skal utvikle seg som en sykkelby. Han har jobbet som havnefogd i Flekkefjord og i Mandal, og har også bakgrunn fra skipsmeglerbransjen i Kristiansand. Nå er han tilbake for fullt i jobben som los, ansatt i Kystverket.

Et brennende engasjement for både miljø, samferdsel, by, kyst, integreringspolitikk og menneskerettigheter preger Stein Inge sitt arbeid i laget. Han har markert seg i arbeidet for å forbedre busstilbudet i byen. Han er også sterkt opptatt av behovet for åpenhet i demokratiske prosesser. Han er ærlig, oppriktig og sparer ikke på kruttet når det gjelder!
Stein Inge blogger på liberal.nol, og mikroblogger på twitter.

E-post: steininge (at) www.venstre.no
Telefon: 951 90 582

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**