Statusrapport fra års- og nominasjonsmøtet for Nordland Venstre

Års- og Nominasjonsmøtet for Nordland Venstre er i gang. Fra Alstahaug Venstre deltar leder Evy Hesjedal og kommunestyrerepresentant Hanne Nora Nilssen. Representantene melder om god stemning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Års- og nominasjonsmøtet startet med 1 minutters stillhet for å minnes Venstreveteranen Håkon M. Pettersen. Tradisjonen tro ble så allsangen “Din tanke er fri” med tekst av Alf Cranner fremført, før leder Berit Voie Berg holdt sin velkommsttale.

Nordland Venstre sin mijøpris for 2008 ble tildelt begge folkeaskjonene mot oljeboring i Lofoten og Vesterålen, som nå har forent sitt egnasjement til en felles aksjon under navnet “Folkeaksjonen mot oljeboring i Lofoten og Vesterålen”.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**