Skøytebane på Farmannstorvet

Farmannstorvet trenger en ansiktsløftning. Et godt tiltak kan være å legge skøytebane på deler av arealet. Bruken av Farmannstorvet bør utvides. Framtidens Tønsberg har i Venstres øyne ingen parkerte biler i gatene og på åpne plasser.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Skøyteoppvisning på Farmann-torvet?

Skøyteoppvisning på Farmann-torvet?
Foto: Bildemontasje: Kjell H. Skalmeraas

Mange andre byer har skøytebaner , for eksempel Trondheim og Oslo. Dette er veldig populære tiltak, ikke minst blant unge, og slike tiltak er viktige i en hverdag hvor unge blir stadig mer stillesittende (les artikkel i Vårt Land).

Les forøvrig tidligere innlegg om Tønsberg Venstres tanker om byutvikling i Tønsbergs Blad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**