Hølen skole må prioriteres

Hølen skole trenger midler til vedlikehold. Forholdene er langt under det etisk aksepterte nivå av hva vi kan tillate av dårlig inneklima og mangel på vedlikehold.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Hadde disse forholdene vært i et hvilket som helst næringsbygg eller rådhus ville det blitt slått rød alarm og umiddelbare utbedringer ville blitt iverksatt. Det er ikke slik at våre barn skal ha en annen standard for inneklima eller sanitæranlegg som minner mer om et bøttekott. Det er under alles verdighet å måtte trygle og be om midler til oppussing av en skole som såvidt henger sammen. Nå må politikerne sette handlekraft og politisk vilje sammen og gi Hølen tilbake en verdig skole og et inneklima som er akseptabelt. Venstre vil ikke tillate at de ansvarlige politikerne neglisjerer Hølen skole nok en gang. Nok er nok!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**